ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟

سردار ذوالقدر: در استان تهران صفی برای واکسن نیست

سردار ذوالقدر: در استان تهران صفی برای واکسن نیست فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا(ع) استان تهران با اشاره به اینکه در دنیایی که کشورهان متمدن ماسک‌ و اکسیژن را از یکدیگر دزدیدند، ایران افتخار تزریق واکسن به اتباع خارجی مجاز را دارد، گفت: در سطح مراکز واکسیناسیون استان تهران هیچ صف و انتظار طولانی مردم را ندیدیم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۲ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 21
کد خبر: ۱۰۳۰۵۹

به گزارش راهبرد معاصر سردار احمد ذوالقدر فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا(ع) استان تهران امروز در مراسم افتتاح مرکز واکسیناسیون روستای رضی‌آباد بالا شهریار اظهار کرد: از آنجایی که امروز مسئله اول کشور واکسیناسیون است، فرموده مقام معظم رهبری و دستور فرمانده کل سپاه مبنی بر دراختیار گذاشتن تمام امکانات سپاه برای واکسیناسیون عمومی بوده است.

وی افزود: از حدود یک ماه پیش، امروز شاهد اضافه‌شدن ۲۹‌امین مرکز تجمیعی واکسیناسیون در سطح استان تهران در شهریار هستیم که ادامه خواهد داشت.

فرمانده سپاه سیدالشهدا(ع) استان تهران با اشاره به جمعیت بالا در شهریار، بیان کرد: امروز علاوه بر واکسیناسیون ۱۸ سال به بالا، اتباع خارجی مجاز کشور نیز واکسینه می‌شوند و افتخار بزرگی است در دنیایی که کشورهای متمدن ماسک‌ها و اکسیژن‌ها را در فرودگاه از یکدیگر دزدیدند، ما این امر را عملی کردیم.

ذوالقدر ضمن توصیه به مردم برای جانماندن از فرآیند واکسیناسیون، گفت: امروز برای کسانی که توانایی جسمی برای حضور در مرکز واکسیناسیون را ندارند، سپاه ناحیه شهریار موظف است خودروی خود را در اختیار گذاشته و شهروند مورد نظر را در صورت امکان به محل واکسیناسیون منتقل کند.

وی تصریح کرد: روز به روز آمار واکسیناسیون، مراجعات و مراکز تزریق رو به افزایش است و ما در سطح مراکز واکسیناسیون استان تهران هیچ صف و انتظار طولانی مردم را ندیدیم./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار